Снимка: Istock

На всяка жена се е случвало да започне да се среща с интересен за нея мъж, с когото дори поставят нещо като начало на любовна връзка, но изведнъж той започва да се отдалечава. Дали причината е друга жена? Възможно е да се дължи на липса на химия помежду ни, но ако налице е бил интерес от негова страна, дали някои често срещани женски грешки не са отдалечили мъжа от нас? Откритата комуникация винаги е добра идея, защото така поне ще знаем дали има смисъл да продължаваме да влагаме усилия в тези взаимоотношения.

Но кои 7 грешки не бива да допускаме отново и отново спрямо мъжете?

1. Влюбване твърде бързо

А може би по-скоро изпитвате силно влечение, което бъркате с влюбване и любов? Феромоните, тестостеронът, допаминът и норепинефринът предизвикват чувство на физическо привличане, увлечение и любов.

Но бъдете реалистки, защото идеализирането на някого и взаимоотношенията ви с него, могат да се окажат грешна стъпка за вас и да допуснете до себе си неподходящ мъж или пък да изплашите партньор, който би заслужавал емоциите ви.

2. Поведението ви е прилепчиво и несигурно

Несигурните жени обикновено са нервни, говорят твърде много, хвалят се или пък проявяват ревност към обекта на своите желания.

3. Имате страхливо, самозащитно поведение

Ако в миналото сте били любовно разочаровани или следвате погрешен модел на поведение поради високо самочувствие, вие може да заемете отбранителна позиция към мъжа, когото харесвате. Вашето излъчване, маниери, говорене може да подсказват за недостъпност, неприветливост. Ако изпитвате пък определен страх от интимност, това също може да блокира развитието на връзката.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

6

ф

преди 2 месеца

До Само минавам.....Мъжете трябва да имат тлъста банкова сметка.

5

8-а,най-важна грешка

преди 2 месеца

За да му се харесате, правите всичко възможно, за да му докажете, че ще се грижите за него така, както това прави мaйкa му. Ако е мамино синче, жална ви мaйка!

4

Анонимен

преди 2 месеца

Никога не следвайте подобни съвети - единствено ви нанасят по-голяма вреда...