Снимка: Istock

Любовният ни живот през тази седмица ще бъде вълнуващ, но също така ще ни поставя и в различни ситуации, които ще изпитат взаимоотношенията ни. Няма да липсват драматични обрати, разочарования, но от друга страна някои представители на зодиака ще се радват на повече романтика. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Енергията на Луната носи романтична атмосфера за вас, Овни. Вселената ще ви помага в това да сбъдвате мечтите си, свързани с любовта. Към средата на седмицата събитията ще станат малко по-интензивни. Важно ще бъде да контролирате емоциите си, особено ако разберете, че бивша ваша половинка се среща с друг човек. Марс ще ви окаже своята подкрепа, без значение дали сте обвързани или търсите любовта. За обвързаните Овни, романтиката ще носи положителни емоции.

Телец

Телците ги очаква интензивна седмица. Ще се наложи да си върнат баланса, да се заземят, за да бъдат готови да посрещнат добрите романтични възможности пред себе си. Внимавайте за напрежение с любимия ви човек, ако сте във връзка. Планетарните събития ще разтърсят вашия личен, професионален и романтичен живот, внасяйки прилив на интензивна енергия. Страстта ще бъде част от живота ви. Позволете си да се отпуснете, да не се впрягате за най-малките неща, за да не разваляте любовния климат.

Близнаци

Близнаците ще забележат, че към тях има повече внимание, по отношение на интересите им, личността им. Някои, които са необвързани дори може да имат ново запознанство. Възползвайте се, защото флиртовете определено ще ви вървят.

За обвързаните представители на зодията предстои една вълнуваща любовна седмица. Не скучайте с партньора си, а си организирайте време само за вас, в което да се отдадете един на друг и любимите ви занимания.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase