Снимка: Pixabay/NatKar26

 Първата любов е вълнуващо преживяване за всеки. Но и е трудно, когато сърцето е разбито за първи път. Някои хора много трудно преживяват разделите и първите разбити очаквания и надежди. Те не могат да проумеят как всичко се е изпарило, защо обещанията са били нарушени и как са изгубили първия човек, в когото са се влюбили. Ето и кои зодии никога не преживяват първата си любов.

Рак
 
Тези водни знаци се привързват изключително бързо и веднага приемат партньора за най-близкия. Те са много нежни и емоционални. Винаги помнят всяка подробност от връзките си с хората, които са обичали - и добрите, и лошите и грозни неща. Чувствителни са, много тежко преживяват раздели и предателства. В сърцето им цял живот има едно малко отделено място за първата любов. Дори връзката да не е завършила добре, те уважават този човек и ценят първите любовни трепети - първите любовни песни, поеми, подаръци, снимки с гаджето. Помнят много щастливи моменти и преживявания с него, дори аромата му. Раците са верни и затова дълго разсъждават над краха на отношенията си, не се отказват лесно от първия партньор, защото са романтици. Мислят за първата си сериозна връзка с години. Раците пазят дълго първите подаръци, снимки и т.н. Не прощават, но и не забравят.

Везни
 
Везните са спокойни, искрени, наричат нещата с истинските им имена. Не са драматични и гледат да запазят добрия тон. Но когато става въпрос за първата любов и първата сериозна връзка, им е по-трудно да са балансирани и спокойни. Не проумяват как нещата са се провалили и как може партньорът да ги е лъгал или предал. Те са управлявани от Венера - планетата на любовта и красотата, затова много държат на връзките и отношенията и вярват в истинската любов. Обичат да разсъждават над романтичните отношения, търсят отговори за първата си раздяла, дори много време след нея. Държат да поддържат отношения с бившето гадже, защото знаят, че така може да научат някаква ценна информация, а и имат сантимент към този човек. В някакви моменти, отново усещат тръпка и им се иска да се върнат при него. Продължават напред истински след много време.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase