Снимка: Istock

Когато се запознаваме с нова личност или се сближаваме с човек, когото вече познаваме, съвсем естествено се вълнуваме дали той ни харесва или не. Понякога можем да се подведем сами в грешна посока или да получим смесени сигнали. Ако следим обаче за някои ясни знаци в поведението на човек, ще добием повече представа за симпатиите му към нас или липсата им.

Вижте 11 знака, че някой ви харесва.

1. Гледа ви, когато разговаря с вас. Това е ясен знак, че този човек ви харесва. Той внимателно следи какво говорите, не ви изпуска от очи и гледа да срещне погледа ви.

2. Смее се на шегите ви. Смехът е заразен, особено когато харесваме някого, тогава сме склонни да се засмеем и на нещо, което не е толкова смешно, но е казано от този човек.

3. Забелязва хубавите неща във вас. Винаги е хубаво, когато някой те смята за невероятен и интересен. Това означава, че обръща внимание на личността ни, освен на външния ни вид.

4. Стреми се по-често да прекарва време с вас. Ако някой ви харесва, то той ще полага усилия в това да се срещате по-често или ако нямате тази възможност всеки път ще гледа да навакса липсата ви с комуникация по телефон, в социални мрежи.

5. Съветват се с вас за разни неща. Ако някой се интересува от вас, той често ще търси мнението ви относно различни въпроси. Причината е, че искат да знаят какво имате да кажете, защото уважават мнението ви.

6. Интересуват се как е минал денят ви. Това също е показател, че не сте безразличен на някого, че го е грижа за вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 2 месеца

Ерекцията е пряко доказателство. Потичането на мъ3га също.

9

Анонимен

преди 2 месеца

Ако го изплющи на масата.

8

Баба Станка

преди 2 месеца

Това е лесно. Пипнете му патока, ако е като гранит, харесва ви. Доволни ще останете.