Снимка: Istock

Вълнуваща любовна седмица! Венера навлиза в Дева, помагайки ни да открием дисбаланса в любовния ни живот. Меркурий става ретрограден във Везни, които ще са ориентирани към партньорството, вдъхновявайки ни да правим планове с любовта и връзките. За някои това означава стари спомени за минали любовни връзки. Е, очаква ни и пълнолуние, което ще задълбочи любовните ни отношения.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Венера ще ви вдъхнови да правите романтични неща за някого, към когото изпитвате силни емоции – вашия партньор или потенциален такъв. Възможно е той или тя да ви съдейства по даден въпрос или като цяло да покаже за пореден път, че можете да разчитате на него и това да ви вдъхнови да споделите колко много го/я цените.

За някои от необвързаните представители на зодията служебен романс може да разцъфти по красиво неочакван начин и всичко може да започне с един мил жест. Бъдете внимателни, когато Меркурий стане ретрограден във вашия партньорски сектор в края на седмицата. Това важи особено за обвързаните, които може да имат проблеми в комуникацията.

Телец

Любовта е във въздуха, Телци! Венера ще окаже влияние върху романтичния ви сектор, създавайки добра възможност да срещнете някого, за когото да сметнете, че е идеалната половинка за вас. И действително тази личност може да се окаже на вашето ниво. От друга страна, Меркурий, който става ретрограден тази седмица, може да доведе до някои затруднения и разногласия с половинката при обвързаните Телци. Това може да се дължи на теми, свързани с разпределението на отговорностите във връзката ви. Опитайте се да разрешите проблемите без излишни драми.

Близнаци

Домашният комфорт е напът да стане доста романтичен, особено ако сте във връзка. Планетата на любовта Венера влиза във вашия 4-ти дом, помагайки ви да създадете повече хармония и любов в дома и връзката ви. С любимия човек ще имате по-голямо желание да се усамотите. Ако сте необвързани, бъдете внимателни, защото Меркурий става ретрограден в петък във вашия романтичен сектор. Стара любов може да напомни за себе си, но е възможно и човек в когото сте влюбени да ви изпрати смесени сигнали. Бъдете внимателни и за двете.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase