Снимка: Pexels/Bárbara Marques

Тези зодии са много мили, щедри и се раздават. Те държат на сериозната връзка, искат да имат стабилни отношения и правят компромиси. Угаждат на партньора, понякога пренебрегват себе си, жертват се и искат човекът до тях да бъде щастлив, доволен от връзката. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Телец
 
Те са хора, които дават от себе си, отдават се напълно на половинката, правят много жертви и жестове, за да я зарадват. Ако са влюбени, затрупват я с внимание и угаждат. Правят компромиси, за да е доволен партньорът и връзката да потръгне. Много държат на сериозните отношения, лоялни зодии са, не обичат флиртове. Инати са и държат на своето, но добре преценят другите хора и обикновено си намират партньор, който също се раздава за тях и полага усилия.
 
Дева
 
В началото на връзките обикновено и двамата партньори си отдават еднакво внимание, любов, милувки, раздават се един за друг. Тогава Девите цъфтят и се чувстват прекрасно. Когато розовият период отмине и връзката стане продължителна, партньорът може да не е толкова активен, но Девите продължават да действат. Те са обсебени от това около тях да е много чисто, подредено и да се спазват срокове, графици; да не се допускат грешки. Това може да изплаши половинката. Тя спира да прави толкова компромиси и да полага усилия, но Девите се раздават докрай, вършат цялата работа вкъщи и се грижат за партньора.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 месец

Пак сте почнали със собствените си или с тези на близките си. Земните, каквито са двете посочени тук, не се жертват за никого, дори за себе си.

2

Анонимна

преди 1 месец

И аз така реших да се жертвам за половинката ми...Нали съм свободомислеща Дева, обаче след това много ме боля дyпитo.

1

АнонимеН

преди 1 месец

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!! ТЕЛЕЦА Е ИЗ--РОД КОЙТО ГО ИНТЕРЕСУВА НЕГО СИ