Снимка: Pixabay/gornostai_nastya

На някои зодии просто им е трудно да се справят сами с живота. Те постоянно искат съвети, търсят подкрепа, споделят много лични неща и често зависят от другите. И във връзките с приятелите, и в романтичните връзки, и в тези с партньора. Не могат самостоятелно да вземат решение и имат нужда от компания. Вижте кои са те, според "Pure Wow".

Рак
 
Грижовни и отдадени са, глезят близките си. Но могат да напишат цяла книга за зависимостта от другите. И в романтичните връзки, и в приятелствата, тези водни зодии ще дадат всичко, но няма да позволят на връзката да се провали. Те много силно и бързо се привързват, постоянно искат внимание, споделят всичко с най-близките си и не могат да живеят без тях. Мислят, че могат да разрешат всеки ваш проблем и винаги ще ви направят услуга. Понякога ви търсят прекалено често и ви разпитват много, опитват да помогнат, дори когато не сте искали помощ. Страх ги е да не изгубят приятелите/партньора и правят какво ли не за тези хора.
 
Близнаци
 
Познати са като хора с 2 лица, такива, които много трудно взимат твърди решения. Затова, често се оказват във връзки, в които са зависими от някого. Например, от земни знаци, като Телец и Козирог, които са сериозни и винаги знаят какво решение е най-доброто. Близнаците просто винаги се колебаят, променят си настроенията и решенията, изглеждат леко отчаяни и безхарактерни. Накрая прехвърлят цялата отговорност на близък човек, за да не обвиняват себе си. Много са общителни, което значи, че бързо и лесно създават приятелства и връзки. Искат постоянно да ви правят компания, където и да отидете и държат да им разказвате всичко. Сякаш не познават граници. Не могат да са сами, постоянно искат човек до себе си.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase