Снимка: Istock

Лятото е в разгара си, така дългоочаквано и изпълнено с емоции. През този сезон можем да се насладим на мечтаната почивка – време, в което да заменим светлините на града с ярките лъчи на слънцето, да захвърлим офис облеклото и да облечем ефирна рокля на цветя. Със смяната на обстановката сме по-склонни и да опитаме нови неща и да се отдадем на вълнуващи преживявания. Настроението се повишава, а с него и желанието за интимност и любов. Изведнъж сме въвлечени във водовъртеж от емоции. Как обаче да разберем дали летният флирт може да прерасне в нещо повече? Ето как можете да разчетете сигналите, които обектът на вашите желания ви дава:

Той иска да се виждате и след края на почивката

Вече сте имали няколко срещи, може би дори сте правили секс. Но е време да се прибирате у дома и да подновите работните си задължения и ангажименти. Ако мъжът, с когото сте прекарали бурни нощи, продължи да ви звъни и след като ваканцията свърши, това може би е сигнал, че той иска нещо повече. Впуснете се в това приключение и си дайте възможност да опознаете човека отсреща.

Запознава ви с приятелите си

Ако вашият летен флирт продължи и в града, обърнете внимание дали мъжът, с когото се срещате е отворен и честен с вас – запознава ви с близки приятели и роднини, помни кога и как сте се запознали. У по-романтичните натури вероятно ще остане като спомен и детайл от първата ви среща – с какво сте била облечена или как е ухаел парфюмът ви.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

 

Коментари Напиши коментар

6

Навитак

преди 3 месеца

Мишето вече знае!

5

До и те така

преди 3 месеца

Oлиото като лубрикант или за готвене?

4

Сандо

преди 3 месеца

ако го извади и го тресне голям и дебел на масата - това е флирт! искат те поне за час! ... за портфейла говоря, да не си помислите нещо друго