Снимка: Istock

Едно от най-големите предизвикателства във връзките е оценяването на партньора. Много често единият се чувства недостатъчно оценен от другия. Същото важи и за отношенията в брака. Без значение под каква форма е връзката ви – дали е брак или дългосрочна връзка на семейни начала, усещането за недооцененост може да влоши сериозно отношенията, да понижи усещането за щастие и удовлетвореност, да потисне любовта.

За мъжете понякога е наистина трудно да намерят точните думи и действия, с които да изразят любовта и признателността си към своите половинки. В много случаи мъжете истински обичат определени черти в дамите до тях, възхищават им се, смятат ги за прекрасни, но не намират точния начин да го изразят.

За да не се чувствате пренебрегнати и недооценени от мъжете си, вижте какво те ценят високо у вас и тайничко ви се възхищават.

Фактът, че вие самите го цените

Когато мъжът се чувства оценен, той отвръща със същото. За почти всички мъже е от голямо значение жените до тях да ги оценяват, да им се възхищават и да го показват. Прекомерната женска критика отблъсква. Имайте това предвид, когато следващия път се почувствате недооценени. Помислете дали вие самите показвате одобрението си към партньора.

Вие все още сте загадка

Отворената книга е безинтересна. Ако сте като отворена книга за партньора или съпруга си, нормално е той да изгуби интерес към вас в даден момент. За да се поддържа искрата на любовта, жената трябва да е загадъчна, да има своите особености и да умее да не се разкрива напълно. Мъжете харесват тази женска черта и тайно ѝ се възхищават.

Приветливата ви личност

Мъжете обожават приветливи жени. Усмихнати, позитивни, ведри – такива дами биват моментално забелязани. Приветливостта в общуването е знак, че с този човек бихте имали една хармонична и щастлива връзка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase