Снимка: Pexels/hitesh choudhary

Овен

Контактите ще са интензивни, то предимно с приятели, познати, съученици или колеги. Техните преживявания ще са ви интересни, ще успеете да се сдобрите с хора, с които сте били в лоши отношения. По време на пътуване, на пикник, на публично мероприятие ще се запознаете с нови хора и не е изключено да попаднете на новата си любов. Ако пък вече сте създали поредната виртуална връзка, тя може да премине на реално ниво.
 
Телец
 
Романтичните отношения ще са ведри и непомрачими. Ще разполагате с достатъчно време за удовлетворяване както на собствените си, така и на неговите/нейните хрумвания и капризи. Дори да сте имали някакви различия в мнението, предизвикващи остри сблъсъци, обстановката ще е толкова спокойна, че ще ги забравите за винаги.
 
Близнаци
 
Спонтанната ви идея да промените външния си вид ще се окаже изключително вървежна. Ще привлечете вниманието към себе си и личности, които до момента не са ви забелязвали (или са се правели, че не ви забелязват) ще проявят устойчив интерес към вас. Как ще продължи „сюжетът“ зависи изцяло от вас, така че преценете какво искате и действайте смело.
 
За останалите четете в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 месец

На снимката - с черна блуза и черна чанта на морския бряг! Просто феноменално!

3

Анонимен

преди 1 месец

За Телците : Пише се завинаги заедно алооо !!!

2

Анонимен

преди 1 месец

....така е... Единственото изискване е да диша.... Мухахаха