Снимка: Istockphoto

Прието е да се вярва, че ако си работлив, етичен, почтен и отдаден на работата си човек, това ще те изведе напред в кариерата, но уви, някои хора вярват в по-бързия и сенчест начин за изкачване по корпоративната стълбица. Има хора, които предпочитат да използват хитростта и други свои активи, за да изместят колегите си и да напреднат по-бързо от тях във фирмата, в която работят. Някои от тези хора решават, че най-добрият и сигурен начин за тласък в кариерата им е като съблазнят шефа си.

Вижте хората от кои 4 зодиакални знака имат тази склонност най-много:

Скорпион

Скорпионите са свръхамбициозни, така че за тях съблазняването на шефа е коз или ход, който не би ги притеснил, стига да води към върха. Някои от Скорпионите вярват, че дори да имат постоянна половинка или съпруг, тя/той ще им прости изневярата с шефа им, стига да е за общото благо на семейството и да води до по-високи доходи. Освен това Скорпионите нямат скрупули, когато са водени от страст към нещо, дори тази страст да е към издигане в йерархията и по-добър социален статус. Те буквално са готови да направят всичко в името на тази цел.

Лъв

Лъвовете имат особени възгледи за брака и дългосрочните връзки. Те гледат на себе си като на човек, който трябва да издържа семейството и да бъде над своя партньор като позиция. Те са щастливи, когато могат да осигурят охолен живот на своята половинка. Лошото в случая е, че те няма да се спрат, ако усетят нужда да съблазнят шефа си, за да се издигнат в службата. Дори това, че началникът ги намира за привлекателни може да погали егото им. А за необвързаните Лъвове свалката с шефа, често е добре обмислен улов, който винаги води до успех в кариерата.
 
Останалите зодии, които биха съблазнили шефа си, ако така ще получат повишение в работата - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase