Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Рано сутринта утре ни очаква първото новолуние за лятото. То ще бъде в знака на Рак. Заради това, може да сме малко по-раздразнителни и изтощени - ще станем по-чувствителни, ще приемаме всичко навътре, но и има и плюсове - ще поставим емоционалните си нужди на първо място и ще искаме да сме в безопасност. Ето на кои зодии новолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

Овен
 
Имаха много зает и приключенски пролетен сезон, сега е време да обърнат повече внимание на дома, семейството и личните въпроси. Ще трябва да определят какво значат за тях сигурността и безопасността вкъщи. Те са хора, които винаги са в движение и не стоят много вътре. Но сега нещата се забавят. Това е чудесно време да се погрижат за дома, връзките с роднините и т.н. Да се запитат как намират комфорта там. Важно е личният живот да им носи емоционално удовлетворение, така че да обърнат внимание на тази сфера.
 
Рак
 
Сега е техният сезон и новолунието е в техния знак. Чака ги ново начало и ще започнат да разбират по нов начин себе си, своята идентичност. Ще се почувстват като преродени. С началото на лятото, за тях идва и новото начало в живота. Да помислят как са се грижили за своите нужди и дали е било по подходящия начин. Ако не, може да е време за промени. Може да са склонни да направят промени и във външния си вид. Чудесно време да послушат инстинка си. Винаги са били подвластни на чувствата си и слушат сърцето си, сега това се засилва още повече.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase