Снимка: Pixabay/tigertravel

Лятото е тук и ни чакат горещи емоции! Сега настроението е по-добро, вълнуваме се за предстоящите морски и планински почивки, радваме се на веселите вечери в парка или с коктейл в ръка с приятелите и просто магията е във въздуха! Лятото е идеален сезон за любов, романтика, страст и нова тръпка. Ето какво да очаква всяка зодия в любовта, според британския "Cosmopolitan".

Овен

Много от връзките им се насочват в различна посока през това лято. Хората се променят, ситуациите се променят, начинът на живот се променя, приоритетите вече се различават и всеки си има различни ценности. Нека оставят това да се случи, всичко е наред. Хората идват и си отиват. Във връзките с най-близките, трябва да се уверят, че си дават достатъчно свобода и пространство за растеж. Преминават през различни промени с партньора - да си ги споделят, но да си оставят време, в което да не са постоянно заедно. Да видят в кои неща си пасват и кои големи събития очакват заедно. Необвързаните Овни може да са привлечени от земен знак - Козирог, Телец или Дева.

Телец

На фокус са завършек, осъзнаване за какво е послужила определена връзка и премахване от токсични, сложни ситуации, които вече не носят ползи. Телците си тръгват от лошото това лято, включително от неподходящи хора, и това ще има позитивен ефект, дори върху добрите хора, които остават в живота им. Не осъзнават колко изтощаващи са някои от връзките им, когато ги премахнат, ще могат да вложат време и енергия в хора, които наистина си заслужават. Необвързаните Телци ще са привлечени от въздушен знак - Близнаци, Везни или Водолей.

Близнаци

Работното място или място, на което ходят на курс или за да учат, ще се окаже мястото, където могат да намерят нова любов. Вероятно това ще е амбициозен огнен знак - Овен, Лъв или Стрелец. Близнаците търсят партньор за цял живот, а не просто забивка. Искат някой, който им е равен; който може да ги вдъхновява и предизвиква. Обвързаните ще си помагат с партньора, ще се подкрепят. Близнаците усещат помощ и подкрепа и от други близки. Лятото е време за повишение, пътувания, растеж, разширяване на хоризонтите, дори смяна на местожителството.

За останалите четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase