Снимка: БГНЕС

Брад Пит говори откровено за бъдещето на кариерата си, промените, които е направил, за да подобри здравето си, и чувството за самота.

58-годишният актьор застава на корицата на списание GQ за месец август и в интервюто говори за професията си, разкривайки че вече подхожда по-избирателно към проектите, които му се предлагат. „Смятам, че съм на финалната права в кариерата си, като последен семестър“, казва Пит и допълва, че мисли много внимателно за ролите, които приема и как те ще се отразят на края на приключението му в Холивуд.

За своите актьорски ангажименти Пит е особен, но е отворен за участие в нов проект, когато усети връзка с него и моментът е подходящ. Това лято той ще участва в Bullet Train – екшън, комедия и трилър, в който играе убиец, възстановил се от умора и се завръща към работата си с в високи залози и леко погрешно чувство за увереност относно възможностите си.

„Знаеш ли, правиш един месец терапия, получаваш едно прозрение и си мислиш, че си разбрал всичко и никога повече няма да бъдеш изоставен“, казва Пит за героя си пред GQ.
 
За вредните навици, споровете с Анджелина Джоли и самотата - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase