Снимка: Istockphoto

За някои хора закъснението е факт от живота. Точно както знаете, че слънцето ще изгрее всяка сутрин, така можете да предвидите, че определени личности ще се появят с леко (или по-голямо) закъснение на всяко събитие. Причините за закъсненията винаги са разнообразни, но основното е, че на тези хора вечно им липсват едни 15 минути. Има няколко зодиакални знака, представителите на които са склонни да закъсняват за срещите и ангажиментите си по-често от другите. Липсата им на точност често дразни околните, но рано или късно всички се примиряват.

Ако имате приятел, който закъснява за всичко, вероятно и вие сте започнали да ходите на срещите ви 15 минути по-късно. Ако пък излизате с човек, който вечно не успява да дойде навреме, вероятно в началото сте се дразнили, но вече намирате това за чаровно...

А ето и за кои 4 зодиакални знака не бива да се учудвате, ако се появяват по-късно на срещите ви – задъхани и бързащи, но все пак готови за забавление:

Водолей

Водолеите са свободни духом и не са склонни да мислят от гледна точка на строго насрочени социални задължения. Най-лошият им страх е конформизмът и понякога те ще се бунтуват срещу това, просто игнорирайки ограниченията на времето. Вместо да се появи навреме и по график, вашият Водолей вероятно си седи вкъщи и мисли сериозно за следващата инициатива, в която иска да се включи. Той може би е толкова увлечен от убежденията си, че просто е забравил, че има среща с вас. Това е, което прави Водолеите толкова уникални и вдъхновяващи – те маршируват в своя собствен ритъм. Но това идва заедно с липсата на осъзнаване, че губят времето на други хора. Хубавото е, че дори да се появят късно за срещата ви, те пак ще ви заслепят с остроумието си и готовността си да се забавляват.

Близнаци

Основната причина вашите Близнаци да закъсняват е, че те не могат да решат какво да облекат. Те са изпробвали поне пет тоалета, но нищо не им се е видяло подходящо. Близнаците са хронични свръхмислители и променят мнението си за всичко – от прическата, през цвета на ноктите си, до това дали да дойдат с такси или с друг транспорт. Може дори да тичат до магазина, за да си купят нова рокля за случая. Но Близнаците са страхотни за компания, така че най-вероятно им прощавате всяко едно закъснение. Така че дори и срещата ви да започне по-късно, дори и да сте изхабили нерви да чакате, то скоро вие ще забравите всичко и ще започнете да се радвате и наслаждавате на чара и закачките на човека от този зодиакален знак.
 
Останалите зодии, които са сред топ 4 на най-закъсняващите - вижте в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase