Снимка: Istockphoto
Има няколко зодии, които имат таланта да печелят всеки дебат, в който са участници. Представителите на тези знаци стават победители във всеки възникнал конфликт или спор. Те са силни, упорити, осведомени, имат дар слово, притежават състезателен дух и от дъното на душата си мразят да губят.

А ето и кои са тези 5 зодии:

Овен

Хората, родени с този знак, са много конкурентни и изпитват нужда да бъдат първи във всичко, в което участват, включително и да надвиват в спорните теми. Те никога не се предават без битка – никакъв шанс! Те ще се борят до последно и ще държат накрая да спечелят всеки дебат, дори и да им коства много. Овенът може да осъзнава, че гледната му точка не е правилна, но никога няма да си го признае, дори с риск да увеличи размера на конфликта.

Близнаци

Хората, родени под знака Близнаци, винаги са една крачка пред всички останали, тъй като мисълта им тече изключително бързо. Те много добре знаят как да прекратят спора и разбира се, да го спечелят. Близнаците просто владеят до съвършенство умението да общуват и са големи манипулатори. Освен това те винаги са прекрасно осведомени – първи научават всичко. Те обичат да спорят и „просто за спорта“, като за тях това е вид интелектуална стимулация.

Лъв

Хората, родени под знака на Лъва, са добре известни като много самоуверени личности, притежаващи голямо его. Те са способни да убедят някого в нещо спорно и да оставят впечатлението, че са прави, а другият човек греши, като го правят, използвайки само огромното си самочувствие. Те имат естествена склонност да бъдат лидери и обикновено са надарени с дар слово. Лъвът никога не пада по гръб!
 
Останалите зодии, които никога не губят спор или дебат - четете в tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase