Снимка: Istock

Влюбеният мъж Стрелец е игрив, спонтанен и непредсказуем. С него винаги е забавно и той знае, че с лекота привлича женското внимание. Въпреки че обича свободата, в любовен план за него идва моментът, в който той търси специалната жена.

Кои са знаците, че вашият Стрелец може би е влюбен във вас?

Той ще е вашият защитник

Знакът на Стрелеца се управлява от Юпитер, а мъжете от тази зодия лесно се влюбват. Няма как да не усетите неговата защитна природа, когато мъжът Стрелец е около вас. Неговата грижа да сте добре може да се прояви в различни ситуации. Влюбеният мъж Стрелец е дълбоко привлечен от партньорката си.

Обича да прекарва време с вас

Обикновено мъжете Стрелци не показват чувствата си, рядко правят грандиозни планове или изповядват любовта си, но не биха се притеснили да споделят, че ви харесват. Ако сте пленили сърцето на мъж от тази зодия, то той ще направи всичко възможно, за да прекарва повече време с вас и да ви опознае по-добре. Можете да очаквате много обаждания, произволни текстови съобщения, срещи, в които да се разхождате, да посещавате приятни заведения.

Доверява ви се

Това е сигурен знак, че мъжът Стрелец ви харесва. Стрелец не се доверява лесно на никого и ако често ви споделя лични неща, бъдете сигурни, че имате постоянно място в сърцето му.

Вниманието му е предимно към вас

Знаем, че Стрелец е един от най-сексуалните знаци в зодиака. За мъжете родени под тази зодия понякога може да бъде трудно да са моногамни. Но щом се влюбят истински и усетят, че държат на жената до тях, те ще покажат по всякакъв начин дълбок интерес. Дори и да се случи да се загледат по друга жена, не биха жертвали взаимоотношенията, на които държат, заради една забежка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase