Снимка: istock

 Продукти:

  • 1 чаша олио
  • ½ чаша соев сос
  • 1/3 чаша червен винен оцет
  • ¼ чаша лимонов сок
  • 3 супени лъжици сос Уорчестър
  • 1 супена лъжица черен пипер
  • 2 супени лъжици дижонска горчица
  • 1 глава лук, нарязан
  • 2 скилидки чесън, пресован
Приготвяне:
 
В голяма купа смесете всички съставки. Разбъркайте много добре. Използвайте за овкусяване и мариноване на меса за скара и стекове. Маринатата е подходяща за свинско, телешко, агнешко, говеждо, дивечово месо.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase