Снимка: istock

 Продукти:

  • 1 чаша олио
  • ½ чаша соев сос
  • 1/3 чаша червен винен оцет
  • ¼ чаша лимонов сок
  • 3 супени лъжици сос Уорчестър
  • 1 супена лъжица черен пипер
  • 2 супени лъжици дижонска горчица
  • 1 глава лук, нарязан
  • 2 скилидки чесън, пресован
Приготвяне:
 
В голяма купа смесете всички съставки. Разбъркайте много добре. Използвайте за овкусяване и мариноване на меса за скара и стекове. Маринатата е подходяща за свинско, телешко, агнешко, говеждо, дивечово месо.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 9 месеца

Кой е казал, че ще мажеш пържола с маринатата? Тя се консумира направо, докато гледаш снимка на пържола.

1

Елемаг

преди 9 месеца

Ми пари за "пържола" отде?Или ако им кажем "стейк" и мигом ще си купим?