Снимка: IStockphoto

 Обикновено хората от зодия Близнаци са общителни, весели и често са душата на компанията, но има и изключения. Макар и рядко, някои личности от този знак не приличат на Близнаци. Те са по-скоро интровертни и не особено комуникативни. Този тип хора са по-щастливи да си прекарат събота вечер у дома, в компанията на хубава книга или филм, и чаша Мерло. Истината е, че не всички Близнаци са толкова диви или приказливи. Някои от тях наистина се държат по-обрано и сериозно. А ето и какви са характеристиките на хората Близнаци, които са по-интровертни:

1. Те обожават да четат

Близнаците се управляват от Меркурий - планетата на писателите и читателите. Всички Близнаци са като любопитно дете, което винаги пита „Защо?“ Въпреки това, хората от този знак, които са по-интровертни, питат по-малко в сравнение с другите, а вместо това избират да намират отговорите на всички свои въпроси в книгите. Независимо, дали непрекъснато четат романи, или ровят в библиотеката за енциклопедични книги, или следат всички най-нови бестселъри, те постоянно са гладни за информация. Този тип Близнаци обикновено излизат малко от черупката си, когато описват на близките си нещо, което са прочели наскоро или когато разказват сюжета на книга, която са харесали много.

2. Те са тотални маниаци на тема наука

Болшинството Близнаците са наистина умни и задължително са вишисти. Хората от този знак, които са интроверти, обикновено са обсебени от науката и често стигат до докторска степен в областта, в която се развиват, защото просто са обсебени от нея. Интроверните Близнаци изучават сфрата на интересите си до основа, почти маниакално. Те постоянно четат и се развиват в своята професионална област. Те не се нуждаят от активен социален живот, защото цялата им енергия е насочена в това да станат експерти на високо ниво в своята работа.
 
Останалите характеристики на зодия Близнаци, които ги издават като интроверти - четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase