Снимка: Getty Images

Филмовият фестивал в Кан тази година е особено бляскав. Куп знаменитости минаха по червения килим с половинките си, без да се притесняват да проявяват помежду си жестове на обич и нежност.  Определено може да се каже, че на 75-то издание на фестивала любовта беше на почит, а разберете и кои звездни двойки направиха най-силно впечатление.

Диане Крюгер и Норман Рийдъс откраднаха светлината на прожекторите със стилната си визия. Актрисата с немски корени се появи в разкошна червена рокля на Oscar de la Renta.на премиерата на „Невинните“ във вторник (24 май). Към 45-годишната актриса се присъедини и годеникът й, актьорът Норман Рийдъс, който изглеждаше  перфектно в своя смокинг. Наскоро Диане разкри името на малката си дъщеря, която споделя с Норман и която роди през 2018 г. Детето на звездната двойка се казва Нова Тенеси, а Диане обясни, че е кръстила детето си "Нова" (от латински), защото я е родила късно - на 42 години и за нея майчинството било истинско "ново начало" в живота.

Друга, изключително красива, звездна двойка на филмовия фестивал бяха съпрузите Тина Кунаки и Венсан Касел.  Френският актьор и моделът се появиха за ръка на премиерата на "Престъпления на бъдещето" на 23 май 2022 г. Тина беше очарователна в зелената си рокля на Valentino, която беше съчетала с дълги бели ръкавици.

Доста впечатляващи заради рядката си публиучна поява бяха Шарлот Казираги и Димитри Расам. Двамата се появиха заедно на прожекцията на филма „Брат и сестра“ в петък, 20 май. Внучката на Грейс Кели и племеница на принц Албер II от Монако, носеше рокля на френската модна къща Chanel. Шарлот и Димитри се ожениха през 2019 г. Двойката посрещна първото си дете заедно, син Балтазар, през 2018 г. Шарлот също така има още един син - Рафаел Елмалех от предишната си връзка с актьора Гад Елмалех.
Още звездни двойки и как изглеждаха те на червения килим - вижте в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase