Снимка: Istock

Очаква ни една вълнуваща любовна седмица. Венера, Марс и Юпитер ще са главните герои в нея. Те определено ще променят любовната енергия за много представители на зодиака. Богатство от емоции, споделяне и страсти! Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Предстои много определяща за любовния живот на Овена седмица. Марс навлиза в този огнен знак още в началото ѝ. Сега е вашето време да получите онова, което желаете. Венера, която ще напусне вашия знак, няма да бъде в добра позиция към Плутон. Това може да доведе до някои недоволства в любовта. Хубавото е, че това бързо ще отмине и когато Марс и Юпитер се срещнат в знака ви, от вас ще зависи да създадете късмета си в любовта.

Телец

Телците определено ще се чувстват повече от добре със себе си и особено по отношение на визията си. Разбира се всичко това се дължи на Венера, която ще премине в вашия знак. Възползвайте се от нейната положителна енергия до 22 юни и това важи за всеки аспект от живота ви. Обвързаните представители на зодията ще се усещат по-обгрижвани от любимия човек, много щастливи. Търсещите своята половинка имат шансове да я намерят скоро.

Близнаци

Близнаците може да очакват раздвижване в любовен и социален план. Огненият Марс влиза във вашия 11-и дом на приятелството, а това определено ще повиши вашата мотивация да търсите динамични и ободряващи връзки с другите. Ще търсите връзки, които са наистина полезни за вас. Когато Марс и Юпитер се „срещнат“ през тази седмица, необвързаните може да имат шанс за вълнуващо запознанство. Обвързаните ще се радват на хармония във връзката си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase