Снимка: Istockphoto

 В много поверия от Далечния изток домакинята вярва, че гостите й са сродни на Бог и трябва да бъдат посрещнати в дома й на принципа „Atithi Devo Bhava“, което на санскрит означава „Отнасяй се с госта си като към Бог“. И все пак не всеки гост улеснява своите домакини да спазят тази идея. Има много неща, които човек може да направи, което го прави досаден и не особено приятен гост. Като, например, да прекали с гостоприемството, оставайки до твърде късно. Така че, вижте кои 4 зодиакални знака имат най-голяма склонност да бъдат несъобразителни гости.

Лъв

Малко неща могат да бъдат по-досадни от гост, който се появява на вратата ви, без да ви е предупредил. Представителите на зодия Лъв са точно такива – могат да ви изненадат с неочакваната си поява, просто ей така. Въпреки че мотивът за посещението им може да е вълнуващ, все пак за вас моментът може да се окаже неподходящ и пристигането им да попречи на графика и плановете ви или да наруши личния ви живот. Лъвовете също така са склонни да гостуват дълго и да трябва да ви се налага да им намеквате, че на другия ден трябва да ставате рано за работа.

Близнаци

Въпреки че повечето хора са свикнали да ходят на гости с малък подарък - бонбони, цветя, напитка, то не очаквайте това от човек от зодия Близнаци. Можете да сте сигурни, че той ще забрави да ви поднесе какъвто и да е дар, идвайки ви на гости, с презумпцията, че той ви е напълно достатъчен, тъй като ще ви осигури забава. Освен това гостите от зодия Близнаци обичат да гостуват на места, където вярват, че ще има богата трапеза и рядко си тръгват преди всичко на масата да е изядено и/или изпито.
Останалите зодии, които са най-неприятни гости - четете в Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.