Снимка: Pixabay/BLACK17BG

 Част от зодиакалните знаци са големи инати. Те държат да стане каквото кажат, могат да ви убеждават с часове и дни в нещо, не отстъпват и се борят да постигнат своето. Просто няма как да приемат "не" за отговор. Вижте кои са, според "Times of India".

Лъв
 
Ако искат нещо да бъде направено или да се случи, със сигурност ще се погрижат това да стане. Да приемат "не" като отговор е немислимо за тях, сякаш тази дума я няма в речника им. Ще бъдат толкова решителни и напористи и каквото искат ще се случи. Не искат да бъдат груби или злобни, чарът и обаянието им правят магията. Представят си нещата ясно, комуникират добре и са лидери и така убеждават другите. Може да не са съгласни с вас, но вземат предвид и вашите чувства, мисли.
 
Козирог
 
Големи инати, много устойчиви, упорити и амбициозни. Те могат много пъти да откажат и кажат "не", но никога не могат да понесат да го чуят. Няма да приемат този отговор. Козирозите са възпитани и проявяват уважение и самите те знаят как да се измъкнат от подобни ситуации. Но са много убедителни, настойчиви и решителни, без да проявяват агресия. Така ще ви убедят в правотата си. Ще ви накарат да се съгласите, освен ако не сте същите инати.
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase