Снимка: iStock

В днешно време толкова много хора са обсебени от вида на тялото и лицето си! И не е чудно, тъй като живеем в общество, което често се опитва да определи красотата на хората според външността им. Фигурата и чертите, които не пасват на стандартите за красота, могат да нанесат сериозни, макар и скрити рани на хората. Този факт може да стане причина дори за възникването на депресивни състояния у някои личности.

Хубавото е, че има няколко зодиакални знака, които са направо имунизирани срещу това. За тях изгледа на тялото им и цялостната им визия не са определящи за самочувствието им. Тези личности осъзнават, че преди всичко са души, които си имат своите достойнства. Що се отнася до образа на тялото, те или виждат себе си положително, или изобщо не мислят за формите си.

А ето и кои са тези зодии:

Риби (19 февруари – 20 март)
 

Рибите са много духовен знак, който гледа на себе си като на душа, поставена в тяло. Тъй като не са избрали тялото, в което са родени, те просто правят всичко възможно, за да се задоволят с това, което им е дадено отгоре. Рибите също така осъзнават, че не трябва да съдят другите по външния им вид. Няма човек от тази зодия, който да е обсебен от диети, спорт, естетически подобрения и интервенции и др. в името на външната красота. Въпреки това, Рибите също понякога спазват режими, но просто поради факта, че гладуват по духовни причини или такива, свързани със здравето им.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеят е интелектуалец и единствената част от тялото си, която смята за своя истинска същност, е умът. Това не означава, че хората от този знак не виждат смисъл в това да се грижат за външността си и да поддържат здраво тялото си. Просто за Водолея образът на тялото не може да се превърне в мания. По-скоро той гледа на визията си като на машина, която изисква поддръжка като всичко останало. Да, той се грижи за себе си, за да изглежда добре, но това не е най-важното в живота му, нито пък е отражение на неговото самочувствие.

За кои други зодии визията не е определяща за самочувствието им, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase