Снимка: Istock

След всяка провалена връзка си казвате, че следващият път ще е различно. След като намерите подходящ партньор, в когото се влюбвате, нещата започват да се оказват също толкова катастрофални, както в предишните ви отношения. Започвате да се чудите дали някога ще бъдете щастливи, дали изобщо някога ще попаднете на подходящия партньор и дали ще спрете да се лъжете.

Всичко зависи от вас. Наистина е вярно, че съдбата определя кого ще срещнете в живота си, но вие сте тези, които определят към какви личности да клони сърцето ви. Ако ви се струва, че досегашният ви опит подсказва, че избирате неподходящи партньори, със сигурност това е така.

Когато многократно избираме партньори, които се оказват все неподходящи за нас е време да погледнем съвсем честно навътре в себе си и да си отговорим на някои въпроси. Когато признаете пред себе си, че правите грешни избори в любовта, ще ви е по-лесно да последвате някои нови критерии при избора на партньор. Те може би ще ви помогнат да направите правилния избор следващия път.

1. Знайте какво точно искате.

Както умеете да определяте какви дрехи да носите, каква кола да карате и в какво жилище да живеете, така трябва да изградите и вкус към връзките. Ако досега все си падате по лоши момчета, въпреки че знаете колко неподходящи могат да бъдат те за вас, време е да промените погледа си. Насочете го и към други типажи мъже. Помислете какво точно искате да ви се случи в бъдещето. Изяснете целите си. Това ще ви помогне да избистрите и концепцията за типаж мъже, които биха се вместили в изпълнението на мечтите ви в любовта и личния живот.

2. Вгледайте се внимателно в миналото си.

Този болезнен метод всъщност помага много да изясните от какво имате нужда и къде грешите. Направете подробен анализ на предишните си връзки и партньори. Опитайте се да откриете общите черти между тях. Потърсете и собствените си грешки. Анализирайте поведението си. Признайте пред себе си къде сте сгрешили и се опитайте да направите стратегия за промяна на самите себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

10

Съвет за дамите

преди 1 месец

Почне ли да иска все в дпто веднага го разкарвайте.

9

Бай Илийчо

преди 1 месец

Могу лесну дигате краката .Мажо ви смята за лесна . Бързо ви се насища и бега от вас !

8

Нереза

преди 1 месец

Не става, once go black never go back