Снимка: Pixabay/oixauvoltei

Нормално е, когато сме в нова връзка да сме много развълнувани, да искаме да прекарваме много време с партньора, за да го опознаем още по-добре и защото има тръпка, да мислим и говорим за връзката постоянно. Но, ако дори когато първоначалната еуфория и розовият период отминат и вече сме от доста време с половинката, продължаваме да сме като обсебени от връзката, това не говори добре за нас и отношенията. Вижте знаците, че сте прекалено зависими от гаджето и обсебени от връзката си, според "Elite Daily".

1. Светът ви се върти само около половинката
Нормално е да мислите за партньора през деня - той е голяма част от живота ви. Но ако сте толкова фокусирани върху него и свързвате всичко около вас и всяка мисъл с него, това ви прави обсебени и не е здравословно. Това пречи на работата и личния ви живот и може да имате проблеми в службата, училище. Не може да се концентрирате, защото постоянно се питате какво прави гаджето и дали му липсвате. Дори отбягвате семейство и приятели, ако партньорът ви позвъни и винаги той е на първо място - това обижда роднините и не ви прави чест.

2. Говорите само за връзката
Когато сте с приятели, забелязвате ли, че те са отегчени, когато говорите за връзката и спират да ви слушат или са раздразнителни? Може да е така, защото постоянно говорите за гаджето и сте разказвали всичко за него много пъти. Нормално е да го споменавате, но не и то да е единствената тема на разговор, сякаш нищо друго не се случва в живота ви. Ако не може да спрете да говорите за него през цялото време, това е проблем и дразни околните.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase