Снимка: istock

 Продукти:

  • 1 супена лъжица кисело мляко
  • 1 супена лъжица песто
  • 1 супена лъжица масло, меко
  • 2 филии хляб
  • 60 г моцарела
  • 60 г печени пилешки гърди, нарязани
  • 2 резена домат
  • 2 супени лъжици пресен босилек, нарязан
Приготвяне:
 
Смесете киселото мляко с пестото. Разбъркайте добре. Оставете настрана. Намажете ½ супена лъжица масло на всяка филия. След това намажете половината от пестото върху хляба. Покрийте с моцарела, пилешко, домат и босилек. Намажете и другата филия с песто. Поръсете с босилек. От външната страна на филиите също намажете с остатъка от маслото.
 
Поставете сандвича в добре загрят тиган. Притиснете към дъното, за да се запече. След това обърнете от другата страна и също притиснете, докато покафенее.
 
Още рецепти вижте в Az-jenata.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase