Снимка: Istock

Предстои усещане за застой в любовта, който ще се дължи на две планети – Марс и Сатурн, които ни напомнят да отделим време. Всичко ще е по-бавно или няма да се развива както ни се иска. Малко търпение е необходимо, защото Венера влиза в знака на Риби и всичко ще стане по-вълнуващо. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Първата седмица на април няма да е особено подходяща за романтика. Някои представители на зодиака може да имат желанието да се впуснат в любовен роман с приятел. От една страна, вероятно бихте искали да изследвате взаимната химия и смятате, че вашият приятел също го прави. Въпреки това може да възникне объркване и той или тя да се отдръпне.

До недоразумения в любовния ви живот ще доведат Марс и Сатурн. Седмицата може да е леко объркана и за тези, които имат сериозна връзка. Затова не бързайте на този етап в действията.

Телец

Любовта е навсякъде за вас тази седмица, Телци. Положителната промяна може да усетите още във вторник. Венера се премества във вашия 11-и дом на надеждите и желанията и има вероятност някои от мечтите ви свързани с любовта да се реализират. Необвързаните представители на зодията ще имат много романтични възможности. Романтика ще има и за онези от вас, които са във връзка. Насладете се на моментите с любимия човек.

Близнаци

Първите дни на април може да не ви носят особено удовлетворение по отношение на любовта. Марс и Сатурн се свързват във вашия 9-и дом на вярванията. Енергията на тези две планети може да се почувства като пълен блокаж на оптимистичното ви мислене. Не обръщайте внимание на временния неуспех. Понякога забавянията ни носят много повече след време от това, което сме желали. Не попадайте в плен на негативни мисли, а бъдете позитивни. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase