Снимка: Istock

С настъпването на всеки нов месец се вълнуваме какво ще ни донесе той в любовен план. През април в любовта има по малко от всичко – слънце, дъжд, дъга. Динамичен ще е месецът, на моменти няма да ни харесва случващото се, но може би е време да се разделим със стари заблуждения, които не ни носят желаното. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Пролетта ви кани да събудите вашата любовна връзка, особено ако тя е попаднала в рутина и животът ви се струва скучен. Малки изненади, романтични вечери, кино, кратко пътуване... Възможностите са много. Това ще предизвика вълнуващи емоции и ще издигне връзката ви на ново ниво. От друга страна, някои Овни ще направят равносметка на любовния си живот и може да приключат връзка, за която знаят, че няма как да се развие. Самотните Овни ще продължават да търсят своята половинка, но това не означава, че няма да се забавляват и флиртуват.

Телец

Април ще бъде динамичен за представителите на зодията, особено в работен план. Умората и стреса може да ви отдалечат с любимия човек. Сега е моментът да работите в посока укрепване на връзката. Най-лесният начин да направите нещо по въпроса е да прекарвате повече приятно време заедно. Сменете пейзажа – буквално и преносно и любовта ще ви радва.

Близнаци

Раздялата със значим човек ще бъде от полза и за двама ви. Ще имате достатъчно време да анализирате връзката си, да направите определени изводи и да вземете окончателно решение за себе си. Затова не се колебайте да продължите напред. За тези от вас, които са удовлетворени от любовната си връзка, април ще донесе много приятни емоции. Необвързаните е малко вероятно да създадат нова връзка. Вместо това ще флиртуват и ще мислят повече за нуждите си в едни взаимоотношения и това с какво повече не желаят да правят компромиси.

Рак

През април обвързаните Раци ще се радват на подкрепата на любимия човек, който ще им покаже колко много цени тяхната преданост, чувствителност и доброта. Като цяло, връзката ви ще постигне напредък, дори и да сте от дълги години заедно. Във вашата сила и възможност е да изведете на ново ниво взаимоотношенията си. Взаимната любов ще пламне с невиждана сила. Просто трябва да я „запалите“ със страст и плам. Щастието не е далеч и за тези, които търсят своята сродна душа.

 Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase