Снимка: Istock

В последните дни на месец март ни очаква съвпад между Венера и Сатурн. За тези, които сега започват връзка е много вероятно да положат усилия във времето, за да я задържат. От друга страна, ако сте обвързани, но усещате тежестта на взаимоотношения, които не ви носят удовлетворение, може да решите да ги прекратите. Новолунието в знака на Овен ви носи промени и вълнение в любовта.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Някои представители на зодията ще направят равносметка на настоящите си романтични стремежи и ще решат дали те все още са валидни, или дори реалистични. Венера и Сатурн се свързват във вашия 11-и дом на надеждите, желанията и мечтите. Това може да ви накара да изпуснете емоциите си, тъй като осъзнавате, че не получавате точно това, което наистина искате в любовта.

Може да се отнася до това, че не получавате любов от партньора по начина, по който се нуждаете. Ако сте необвързани може пък да сте отчаяни, че няма добри перспективи пред вас. Идва ново начало за вас с новолунието тази седмица.

Телец

Без значение какво е състоянието на сегашната ви връзка, страстта и романтиката може да останат на заден план, тъй като вниманието ви ще бъде фокусирано върху задълженията във взаимоотношенията ви. Някои от Телците може да решат, че партньорът им не отговаря на техните стандарти. Ако се срещате с някого може да настоявате нещата да се задълбочат, само за да не сте сами. Това може би е грешна стъпка.

Близнаци

Близнаците ще мислят много за любовния си живот. Може би сте обвързани с определена философия, която води до това, което сега се е превърнало в грешен сценарий, който се „чете“ отново и отново. Дори ако тази идеология е работила за вас в миналото, вероятно сега създава пречки или любовни разочарования. Помислете кое създава този пагубен ефект върху любовта ви. Тези, които се намират в сериозна връзка, която върви хармонично, може да решат да задълбочат взаимоотношенията си. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase