Снимка: Istock

Денят на влюбените, с който започва и новата седмица, може да донесе промяна в общуването за всички представители на зодиака. Меркурий влиза във Водолей, очаква ни и пълнолуние в знака на Лъв. Всичко това носи положителни събития и по-ясна комуникация. Марс и Венера ще допринесат това да бъдем по-съблазнителни. Какво ви очаква в седмицата на Свети Валентин, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Седмицата на Свети Валентин със сигурност ще бъде доста запомняща се за вас, Овни! Пълнолунието, което ни очаква ще повлияе на вашия любовен сектор. Ако сте необвързани, може да научите, че някой се интересува от вас и би искал да се срещнете. Обвързаните представители на зодията ще отделят достатъчно време с любимия човек, за да задълбочат връзката си, някои дори може да започнат да правят планове за бебе.

Телец

Телците най-накрая ще се чувстват добре със себе си и любовта. За някои това усещане може да е свързано с текущата им връзка. Връзката пък на Марс и Венера тази седмица ще допринесе за комфорта ви в любовта. Тези от вас, които са необвързани или скоро са приключили любовни взаимоотношения също ще се чувстват добре. Ще обръщат внимание на личния си комфорт, ще влагат усилия в себе си и това определено ще се отрази на привличането на нова любов към тях.

Близнаци

Венера и Марс се свързват перфектно във вашия 8-и дом, подкрепяйки ви в „излекуването“ на минали предателства или проблеми с доверието, които са насадени във вас от предишни връзки и любовни разочарования. Ако има някой в живота ви, възможно е да не успеете напълно да му се доверите, но и няма да издигате високи стени помежду ви. Доверието ви ще бъде дадено само на тези, които са го заслужили. Това важи и ако сте необвързани, но вече сте отворени за любовта отново.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase