Снимка: istock
Зодиакалният знак, под който сме родени, винаги добавя по нещо към нашата личност. Така например Раците се отличават като грижовни домошари, въпреки че са и доста емоционални. Девите са твърде педантични, особено в работата. Телците търсят възможност да си осигурят охолен начин на живот. Други представители на зодиака имат таланта да съблазняват, търсят свободата, но кои си запазват челните редици като най-умните? Вижте дали вашата зодия не е сред тях.
 
Зодия Близнаци
 
Те са загадъчни и много любопитни. Никога не е скучно с тях, защото те са душата на компанията, но пък на тях бързо им омръзва рутината. Родените под знака на този зодиакален знак имат добро представяне в училище, университета. Изобретателни са, бързо схващат нова информация и за разлика от други зодии са доста креативни.
 
Близнаците са истински гении. И в точните, и в природните науки. Някои от тях мечтаят да променят света, създавайки нещо важно за всички. Вдъхновяват се най-често от средата, която ги заобикаля.
 
Зодия Скорпион
 
Ако сте родени под тази зодия, то вие имате много таланти. Лесно завладяват нови области и са голямо вдъхновение за другите. Изкуството винаги се проявява в живота им под една или друга форма, затова винаги намират начин да изразят себе си чрез него. Скорпионите са не само умни, но когато са упорити могат да постигнат големи успехи. С удоволствие учат нови неща и са готови да споделят знанията си с другите.
 
Всичко по темата вижте в Az-jenata.bg тук

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 3 месеца

До 9 - Представяш ли си, политическа система, базирна на зодиакалните знаци!!! А аз си мислех, че о т комунизма,, по-сбъркано няма...

17

Анонимен

преди 3 месеца

До 15 - Отново - нищо от това няма общо с изкзването, свързано с "половината от онова, което две поколения преди теб са натрупали, за да те осигурят." - Ако ми покажеш точната клауза, която твърди, че това е възможно, аз ще се извиня и ще проуча отново законите. Аз ще посоча Чл. 22 от Семееният кодекс. Така че, четеримата търтеи, дето са ми набили минусите, са в грешка.

16

Асан

преди 3 месеца

Бръснем необръснсти