Снимка: Pixabay

 Марс влезе в знака на Козирог на 24-и януари и ще остане там до 6-и март. Това ще е позитивен период, в който животът ви може да се подобри към по-добро, ако го пожелаете и сте отворени към това. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Your Tango".

Овен
 
Много хубав период за Овните, които сега ще могат да разрешат семейни проблеми и проблеми в дома. Тези зодии са огнени, страстни и импулсивни, но имат и практична страна, и така намират баланс. Ще определят правила, които лесно се следват. Семейството им се нуждае от лидер и от структура - тези зодии са лидери по природа и сега ще водят близките, но с любов и грижа.
 
Телец
 
Ще се вгледат дълбоко в професионалните избори, които са направили и ще ги анализират. Напоследък чувстват, че не вършат достатъчно, що се отнася до кариерата и професионалния път. Искат да са по-дейни, сами да създават път за себе си, а не да зависят от други хора и фактори, да отговарят на очаквания. Така може да поемат на ново пътешествие. Да слушат сърцето и инстинкта си - нека си повярват и поемат по нов, непознат път, ако това желаят.
 
Близнаци
 
Те винаги са вярвали, че всеки заслужава втори шанс, но никога не са го давали на самите себе си. Марс в Козирог ги вдъхновява отново да се заемат с нещо, което са изоставили или пак да се пробват в определена сфера. Да си възвърнат тази страст ще им въздейства благоприятно, така ще са положително настроени и ще имат късмет. Нека не се съмняват в себе си и да бъдат гъвкави, каквито по принцип са.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

3

Несмезодий

преди 3 месеца

Не сме кози и не сме марсианци.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Означава абсолютно нищо защото не сме в тъмните векове и имаме "бегла" представа какво са тия светещи точки в небето.

1

Анонимен

преди 3 месеца

Обзела ни е депресията.