Снимка: Istock

Динамични ще са следващите дни, особено за любовта. Очаква ни пълнолуние в знака на Рак. Ще търсим повече уют във връзката си, задълбочаване на взаимоотношенията с любимия човек. Но ретроградният Меркурий и Уран ще допринесат за повишаване на нашата емоционалност. Ако сте родени под знака на зодиите Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, това вероятно наистина ще разтърси любовния ви живот. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, седмицата за вас ще бъде доста динамична и някои събития може да ви „събудят“ и да ви накарат да се запитате дали сте в съответствие със собствената си стойност, когато става въпрос за любовта в живота ви. Уран ще ви даде нужната енергия и хъс да направите необходимите промени, за да се освободите от всякакви погрешни модели на поведение и навици, които ви пречат да бъдете напълно щастливи в любовен план. Бъдете реалисти, не е въпрос на крайности. Ако сте неудовлетворени от нещо, то има причина и тя е разрешима.

Телец

Големи любовни промени може да очакват родените под знака на зодия Телец. Уран ще бъде директен във вашия знак, а това ще ви накара да се противопоставите на всичко, което вече не работи във ваша полза. Някои Телци ще преоткрият себе си физически, професионално, емоционално и духовно. Всичко това ще ви направи много по-привлекателни, затова не се учудвайте на вниманието към вас. Обвързаните ще имат много изкушения, на които да се отдадат с любимия човек.

Близнаци

Огненият Марс все още се движи през вашия партньорски сектор. Ако случайно сте имали конфликти с настоящия ви партньор или потенциален такъв, знайте, че това скоро ще започне да се разсейва и че ще можете да вземете някакво решение. Но някои от вас пък може да загубят желанието си да се борят за тази връзка. Така или иначе, вероятно ще почувствате облекчение, защото ситуацията започва да се балансира. Самотните Близнаци провокирани от Уран, може да имат интересна среща.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ne putai mekuriu Ella opitaii motto kyrii i ste osetis stonosta slatisss