Снимка: Istock

С настъпването на всяка нова година, винаги купуваме нов аксесоар или бижута с камъни за благоденствие. Има толкова много красиви камъни, които са заредени със силна положителна енергия. Кои са вашите късметлийски камъни за 2022?

Овен

Овенът през 2022 г. трябва да носи гранат или червен корал. Тези два камъка носят щастие, смята се че помагат и за преодоляване на трудности с финансите, брака и повишават любовната страст (червеният корал).

Телец

Ако сте родени под знака на тази зодия, то през 2022 година добавете към колекцията си от камъни опал. Този камък стимулира любовта към себе си и другите, комуникацията, мотивацията, прогонва негативните мисли.

Близнаци

За вас, скъпи Близнаци, най-добрите камъни за 2022 г. са нефрит или смарагд. Знакът Близнаци е психически много активен и може да има ненужни мисли, които тормозят ума му от време на време. По този начин тези камъни помагат за балансирането на такива отрицателни емоции. С тяхна помощ ще бъдете и по-уверени.

Рак

Раци, вашите камъни са лунен камък, опал, но няма да сбъркате, ако носите и перли. С тяхна помощ ще повишите енергията си, ще балансирате емоциите си, ще се радвате на късмет в работата и любовта. 

Лъв

Слънцето е управляващата планета на Лъва, който през 2022 година ще носи камъни като кехлибар, оникс, рубин. С тяхната помощ ще успее да балансира своите сили, да е все така мотивиран, да има добър сън и да елиминира негативните енергии.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар

9

Киро и Асен

преди 3 месеца

Нашият късмет ще бъде когато започнат да ни замерват с павета, като обявим следващите увеличения на цените на газта тока бензина дървата лекарствата и храните.

8

Хохохоооо...

преди 3 месеца

КАМЪНИТЕ У ГЛАВАТА БЕ.....!

7

Анонимен

преди 3 месеца

ЖЕЛАТЕЛНО Е ДА СА ПО-МНОГО И ПО-ГОЛЕМИ!!!