Снимка: Istock

През втората седмица на януари, нищо, което се отнася до любовта няма да е сигурно. Марс и Нептун ще доведат до обърквания и заблуди. Преценката ни за любовта може и да се окаже погрешна. Меркурий заема ретроградна фаза в знака на Водолей, което ще доведе до напрежение в комуникацията. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните Овни определено трябва да помислят относно границите на личното им пространство, както и относно своите ценности. Може би по някакъв начин сте ги пристъпили, оправдавайки се, че всичко това е в името на любовта. Обърнете внимание на избора, който правите. Дали не правите твърде много жертви, за да запазите връзката си? Ретроградният Меркурий може да доведе до проблеми в комуникацията както за обвързаните, така и за тези Овни, които се срещат с някого.

Телец

Някои от представителите на зодията може да станат твърде близки с някой приятел. Вероятно си мислите, че той или тя изпитва същите емоции като вас, че има визия за развитието на взаимоотношенията ви. Може да се окажете разочаровани. За да не останете отхвърлени, не стигайте твърде далеч. Обвързаните Телци ще са изцяло отдадени на любимия човек и това ще им носи приятни емоции.

Близнаци

Марс оказва влияние върху вашия партньорски сектор, а това може да ви направи твърде настойчиви във връзката ви. Някои от вас може да са били в конфликти с любимия човек през изминалите дни. Марс ще бъде в противоречие с Нептун, планетата на объркването и илюзиите. В отговор може да загубите мотивацията да се борите за връзка или да спорите за нещо с половинката си. Самотните Близнаци, които търсят любовта, може да се почувстват обезсърчени от липсата на романтични възможности. Не се отчайвайте, времето ви за любов ще дойде.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase