Снимка: Pixabay

 Новата година е тук и е време да помислим с какъв маникюр ще изпъкнем най-много през нея. Новите тенденции в ноктите вече бяха представени от американското издание на "Cosmopolitan". Може да заложим на класиката и на някои любими ярки цветове, но и на нетрадиционни дизайни. Вижте на какво да заложите.

Синьо
 
Синьото ще е един от най-модерните и стилни цветове през новата година. В края на 2021 г. зеленото беше голям хит, но сега отстъпва място на синьото. Залагайте на маникюр във всякакви нюанси на синьото - светло, тъмно, морско, турско, небесно, деним и т.н. Сините нюанси ще са изключително актуални през пролетта и лятото. През зимните месеци, януари и февруари, заложете на дълбоко океаново синьо, а на по-светлите нюанси се насладете през пролетта и лятото.
 
Металически цветове
 
Идеален вариант за официални събития, празненства и поводи, за които трябва да сте много стилни и елегантни. Направете си златисти или сребристи нокти и ще покажете, че сте в крак с тендециите през новата година. Вече среброто и златото не са носени само като бижута, те са част и от маникюра. Може и да заложите на безцветен или телесен лак, който да украсите със сребърна или златна линия.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase