Снимка: Istock

Понякога бавното движение по отношение на любовта е по-добро. В началото на 2022 г. Венера продължава да е ретроградна. Тя ще се срещне с Нептун и Слънцето. Някои представители на зодиака може да имат среща с предишна любов или да осъзнаят, че живеят в миналото, което им пречи да продължат напред. Повече за това какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Още в началото на новата година родените под знака на зодия Овен ще преразгледат любовния си живот и това дали той е отражение на техните романтични нужди. Може би някои от вас не могат да не бъдат във връзка, може би дори спомените за миналата връзка не са си отишли и сега се опитвате да се съберете като личност след края ѝ. Отнема време, за да се разделите с минали преживявания, но точно сега ще успеете да го направите. Ако сте в сериозна връзка, началото на 2022 ще бъде период, в който ще може да поставяте общи цели с любимия човек.

Телец

Мислите се превръщат в действия, когато става въпрос за любовния ви живот. През тази седмица може да постигнете голям напредък в любовта и в това да спрете да гледате назад. Много Телци ще осъзнаят, че най-добрият начин да подобрят любовния си живот е да спрат да се подценяват, да бъдат по-добри към себе си и да поставят стандартите си толкова високи, според това, което заслужават. Обвързаните представители на зодията, които са в хармонична връзка, ще се радват на романтика.

Близнаци

Вашият любовен живот може да не е лесен, но имате силата и разума да го преодолеете. Венера все още е ретроградна във вашия 8-и дом на интимност и ще ви окаже своята подкрепа. Заедно със Слънцето ще ви помогнат да разрешите проблемите, които сте имали с партньора си. Необвързаните Близнаци най-накрая ще могат да преодолеят някои дълбоки вътрешни бариери свързани с любовта. Ако успеете да съборите вътрешните си стени, може да оставите любовта да дойде при вас, вместо да я преследвате.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase