Снимка: Pixabay

Минимализмът в грима беше на мода миналата година, но сега е време на максимализма отново да заблести.

Забравяме за пижамите, анцузите, клиновете, широките суичери и семплия грим, които бяха хит по време на карантината. Сега е време отново да се покажем на света и да заявим себе си чрез смела визия и истински блясък.
А коя ще е най-голямата тенденция в красотата през 2022 г.? Кристален грим за очи, твърди се в доклада "Printerest Predicts" за 2022 г.
 
Блясъкът, скъпоценните камъни, искрящото, брокатът и кристалите се очаква да доминират в света на грима през новата година. Търсенето за този тренд вече е със 110% по-високо в Printerest.
 
Гримът в горната част на окото - по клепача и дори малко над него, се завърна още през 2021 г. и от социалните мрежи си личи, че много звезди и инфлуенсъри държат на него в последните месеци.
 
През 2022 г. ще е хит да слагаме скъпоценни камъчета или кристали, за да поставим акцент на очите.
 
Още за тенденцията и снимки - вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

14

Беселина

преди 5 месеца

Такъв отвратителен кич не може да е тенденция където и да е, освен ако не става дума за някакво преувеличаване за целите на комичен номер...

13

Анонимен

преди 5 месеца

До Чалгата при Грима 16 - И какво лошо има в това? О да, забравих - сексът е лошо, особено ако не може да карате жента, да го прави когато на вас ви кефне с вас.

12

Чалгата при Грима

преди 5 месеца

Това е новата чалга мода и чалга култура в разцвета си. Както обратните ципове на панталонките дънките при жените откраднати като идея от гейската мода. Дърпаш задния цип на дънките и дупето се открива и оголва в готовност за поредният сексуален акт