Снимка: Istock

Според астролози, новата 2022 година ще бъде динамична. Ще ни изправи пред предизвикателства, промени, но и ще започнем нов цикъл в редица направления в живота. Любовта също ще бъде интересна и динамична. Носеща радост, но и напрежение. Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп за 2022 година.

Овен

Новата 2022 година определено няма да ви остави да скучаете що се отнася до любовта, Овни. Любовта е това, от което се нуждаете през новата година. Тези от вас, които са във връзка, ще имат няколко. Очаква ви растеж като любовна двойка. Може да се радвате на това как тя се развива в една динамика и има силна такава помежду ви. Необходимо е и малко търпение за една здрава връзка, Овни, не го забравяйте.

Бъдете търпеливи с партньора си, дайте му пространство и се опитайте да не налагате решенията си. Вместо това ги взимайте заедно. Опитайте се да не правите и да не повтаряте грешките си от миналото и по възможност не влизайте в конфликти.

Необвързаните представители на зодията може да попаднат на техния идеален партньор след дългото чакане. Продължавайте да се грижите добре за себе си, забавлявайте се с любовта.

Телец

Скъпи Телци, има голяма вероятност да се влюбите в човек, с когото работите или пък живеете в близост. Въпреки това не бързайте да разкривате вашите чувства. Новата 2022 година ще бъде интересна в любовен план за тези от вас, които си имат половинка. Някои от вас може да сключат брак.

И все пак, звездите съветват всички Телци във връзка да положат еднакво количество усилия с любимия човек за подобряване на връзката. Така ще можете да избегнете повтарящи се недоразумения. Болезненото минало ще може да бъде заличено.

Няма да ви се налага да поглеждате назад към връзката с болка. Но 2022 е добра година и за тези, които са решили да прекратят връзката си, защото има вероятност да срещнат партньор, който да е много по-отдаден. Новата връзка ще ви помогне да подобрите живота си като цяло.

Близнаци

Очаква ви една динамична любовна година. Може да се сблъскате с проблеми с комуникацията и доверието с партньора си, което може да доведе до постоянни битки, оставяйки и двамата разочаровани и под напрежение. Възможно е тази поява от миналото да ви обърка. Ако настоящата ви връзка ви носи щастие, помислете дали си заслужава да я жертвате. Не забравяйте за малките жестове към любимия човек.

Ценете времето, което прекарвате заедно, работете върху общото ви щастие, защото планетите ще ви помагат. Необвързаните Близнаци може да скъсат със самотата, но е добре да не бързат да разкриват емоциите си, а да наблюдават и тези на човека, който ги вълнува. Не пришпорвайте събитията. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase