Снимка: Istock

Последните дни на 2021 година ще носят повече положителни емоции в любовта, благодарение на Юпитер. Ще търсим яснота по редица въпроси, а затова ще ни помагат Венера и Меркурий. Периодът е благоприятен да обсъдим с любимия човек тези неща, които изискват по-задълбочени разговори. За много необвързани ще настъпи промяна в социалния статус. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Понякога трябва да се изгубиш, за да намериш себе си! Юпитер влезе в Риби и във вашия 12-и дом на уединението и може да ви се иска да прекарвате повече време в усамотение. Възползвайте се от тази възможност, за да се върнете към душата си и това, което я захранва, като приятни занимания и т. н. Колкото повече се свързвате с душата си, толкова повече можете да привлечете връзки, които са напълно автентични и смислени. Ако вече си имате половинка, празничните дни ще ви носят радост, ще помислите върху много неща свързани с връзката ви, правейки планове за следващата година.

Телец

Телци, в последната седмица на 2021 се пригответе за нови социални преживявания, които могат да променят траекторията на любовния ви живот. Юпитер ще се свърже във вашия сектор за приятелството, давайки ви невероятен потенциал. Може да срещнете хора, които имат същите като вашите интереси, а някой от тези контакти може да се превърне в нещо повече, ако сте необвързани. От друга страна, обвързаните представители на зодиака ще правят планове с любимия човек, които да сбъднат през следващите месеци. Страст и романтика няма да им липсват.

Близнаци

Ще има повече яснота за вас, Близнаци, относно въпроси свързани с финансите и интимността. Ако сте във връзка, Меркурий и ретроградната Венера може да помогнат на вас и половинката ви да разрешите притесненията си. Каквито и да са подробностите, и двамата ще сте готови за ново начало. Необвързаните представители на зодията ще преосмислят любовната си ситуация, за да поставят нови цели за следващата година и това какво искат да променят. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase