Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Какво да очаквате през новата седмица?
 
Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 20 – 26 декември. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен
 
Ще реализирате онези свои замисли, които изискват колективно участие. Силите ще ви стигнат за всичко, не ограничавайте личната си инициатива. Ще се наложи да вземете повече от едно отговорно решение. При правилна преценка на ресурсите и умело използване на резервите, напредъкът ще е осезателен. Ще постигнете и целите, засягащи личните отношения.

Телец

Постарайте се да разпределите равномерно вниманието между личните интереси и публичните задължения, за да не пропуснете удобните възможности за изява, с които ще разполагате. Успешно и със съдействие ще решите въпроси, свързани с финанси, материални придобивки и стабилизиране на делови отношения. С присъщите си прямота и прагматичност ще привлечете към себе си нови сътрудници. Споделете с тях натрупания опит и ще спечелите уважението им за винаги.

Близнаци

Ще възстановите прекъсната преди време стара връзка и с нейна помощ ще напреднете в уреждането на юридически или друг щекотлив въпрос, изискващ одобрение от държавната администрация. Всички дейности, насочени към обучение, повишаване на образованието, реклама, публицистика и дори благотворителност ще са повече от успешни. Не само ще ви доставят удоволствие, но и ще разширят сферата ви на влияние. Пътуванията, особено служебните, ще са и вълнуващи, и доходоносни. Освен похвалите и комплиментите ще получите и материален еквивалент за старанието си.

Рак

Вибрацията на приближаващите празници ще ви изпълни с оптимизъм и романтично настроение. Ангажиментите ще са много, но няма да ви затруднят. Ще стигнете до финалната права довършвайки изостанали сделки, подписвайки споразумения с партньори, намиращи се далеч от вас или пък с държавни институции, които към момента са оставали безучастни към проблемите ви. Ще успеете да съчетаете личните си интереси с колективните и да обедините мненията на всички участници в екипа по най-ефективния начин. Отношенията у дома ще са искрени, сърдечни и вдъхновяващи.

Останалите знаци и седмичният хороскоп за тях - четете ТУК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase