Снимка: Pexels

Овен

Претенциите на любимия човек изведнъж може рязко да се покачат и той/тя да се опита да ограничи личните ви свободи. Проявете инициатива и се опитайте да обсъдите въпроса. Ако не постигнете съгласие, направете си труда и анализирайте задълбочено състоянието на връзката си и бъдещето й.

Телец
 
Комбинацията от мързел и инат е основният източник на проблеми в любовните ви отношения. Разпределете времето си така, че да се погрижите старателно за външния си вид и да откликнете на предложенията на половинката си. Движейки се „по инерция“ и пренебрегвайки желанията му/й рискувате съвсем скоро той/тя да загуби интерес към вас, след което и да съжалявате, ще е късно.

Близнаци
 
Настроението ви ще е нестабилно, твърде често ще се съмнявате в себе си, в решенията които взимате. За съжаление, любимият човек най-вероятно няма да забележи тревогите ви и вие може да се почувствате самотни. Вместо да се сърдите, да преживявате и да се самосъжалявате, направете всичко възможно да привлечете вниманието на приятел/ката си. Със сигурност няма да съжалявате за положените усилия.
 
За останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase