Снимка: Pixabay

Част от зодиите са доста креативни, творчески настроени и обичат изкуството. Те умеят да изразяват себе си по оригинален начин и са по-емоционални. Жестовете, мимиките, думите, действията им показват, че те са артистични и винаги забележими. Ето кои са те, според "Your Tango".

Риби

Те са родени артисти. Много чувствителни зодии, имат силна интуиция, усещат емоциите на другите и самите те са емоционални. Проявяват състрадание и са леко интроветни. Мечтаят много, често фантазират и имат богато въображение. Романтици са. Всичко това ги прави страхотни творци, създават шедьоври. Последният знак в зодиака са, което значи, че събират качества от всички зодии и това прави изкуството им толкова красиво, смислено и експресивно. Могат да пресъздадат толкова много различни преживявания, затова всеки намира нещо от себе си в тяхното творчество. Много креативни хора.

Водолей
 
Истински бунтари, нестандартни, различни и уникални. Имат много оригинални хрумвания и идеи - такива, които провокират и за които никой друг не се е сетил. Сякаш не са от този свят. Те са революционери, затова имат такива виждания и създават уникални произведения. Умеят да вдъхновяват и винаги се борят за някаква кауза. Водолеите са тези, които налагат нови и смели идеи, създават нови течения, правят сложни произведения на изкуството. Не са традиционалисти, талантливи са по природа.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 1 месец

В шоубизнеса всъщност е пълно с лъвове и стрелци. Какви водолеи ви гонят? Те не си падат по подобни изпълнения. Ако си говорим за истинска сцена. Иначе житейската е друга бира.

8

---

преди 1 месец

Най-артистичните зодии жени викат преди Големият Взрив :))

7

Fallschirmspringer

преди 1 месец

До Анонимен 7 До време е.И съпругата ми ,по време на "тъмният" социализъм се печеше ,топлес на плажа пред "Метропол" на Златните, но сега и с калашник опрян в гърбът И няма да я заставите.Две лета и със съседката случайно се засичахме там, и тя така се печеше,и загаряше.