Снимка: iStock

Девите ги бива в астрологията, Везните трябва да се насочат към медитацията и тай чи, а какъв е духовният дар на вашия зодиакален знак, можете да разберете, четейки следния текст:

Овен

Вие подхождате към духовния свят както към всичко останало – директно! Вие сте твърде честни и прями в своите убеждения, но понякога тази ваша свръхувереност и дори арогантност пречи на психологическото ви и емоционално израстване. Вашият специфичен духовен талант е добре развитото ви предчувствие. Именно заради него всички хора от зодия Овен сякаш знаят всичко преди другите!

Телец

Вие вървите стъпка по стъпка в своето духовно развитие. Предпазливи сте, знаете как да се пазите от различни психически атаки. Вие сте стабилни, реалисти сте и притежавате вродена доброта – това ви помага в духовен план. Вашият специфичен духовен талант е парапсихологията. Сетивата ви (зрение, слух, обоняние, осезание) ви помагат да получавате повече впечатления от околната среда в сравнение с други хора.

Близнаци

Любовта ви към общуването е безкрайна – просто не можете да спрете да обменяте идеи с другите. Но пък огромният ви мисловен процес често ви обърква и е пречка в развитието на вашата духовност. Много е важно да си поставите граници в общуването с другите. Вашият специфичен духовен талант е, че сте роден медиум. От починалите си близки хора (от техния живот и пример) ще можете да извлечете много повече житейски поуки за собствения си живот, отколкото от живите си приятели и познати.

Рак

Вие сте чувствителни и внимателни, но множеството ви страхове ви създават блокада в общуването. Вашата състрадателна природа е нещо хубаво, защото ви помага да усещате, когато някой си играе с вас. Вашият специфичен духовен талант е огромната ви интуиция по отношение на хората. Вие сте изключително надарени да разбирате кой каква същност крие зад маската си.

Лъв

Вие сте харизматична личност, която се наслаждава на вниманието на другите хора. Вие обожавате усещането за популярност. Желанието ви да помагате на другите се пренася в духовния свят, така че ако можете да ограничите егото си, бихте могли да правите чудеса. Вашият специфичен духовен талант е, че имате способности на екстрасенс – имате силно биополе и свръхестествени възможности да лекувате и да влияете на психиката на другите.

Дева

Вие имате голям потенциал и силна духовност, но липсата ви на самочувствие понякога ви дърпа назад. Вие сте методични и дисциплинирани и много бързо преодолявате всички препятствия по пътя си, извличайки най-ценните знания. Вашият специфичен духовен талант е свързан с астрологията – стотици детайли, които бихте могли да синтезирате и систематизирате в едно цяло, за да помогнете на човек.

За другите 6 зодии, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase