Снимка: Pixabay

 Хелоуин е в неделя и ни чакат много вълнения, емоции, страшни приключения, забавления с приятели. Някои зодии ще очароват с костюма си на партито, други ще плашат околните с различни истории, а трети ще направят най-вкусните лакомства и ще си прекарат уютно вкъщи. Ето какво ви чака на празника, според "Elite Daily".

Овен
 
Готови са да излязат от зоната си на комфорт. Готови са с костюма и дейтлите по него, както и с планирането на празника, украсата и храната. Много са продуктивни и готови да омаят всички, но и постоянно ще търсят нещо необикновено и по-различно. Ще жадуват за тръпка, малко опасности, нещо мистериозно. Да се забавляват и пазят.
 
Телец
 
Ще изпъкват с костюма си и ще правят впечатление на всички. Планират да шашнат приятелите си и последователите си в социалните мрежи. На деня ще са много сексапилни и привлекателни, но ще желаят по-дълбоки и вълнуващи отношения. Чакат ги истински забавления, ще се наслаждават на партито и ще бъдат много креативни. Стратегиите им работят, намеренията се осъществяват.
 
Близнаци
 
Те ще празнуват Хелоуин с най-добрите си приятели. Ще правят забавни видеа и снимки за Instagram и TikTok. Ще имат нужда да са с близки, ще постигат съгласие с тях и ще правят бели заедно. Мислят извън кутията и са с добра компания - може и тръпката им да е около тях. Близнаците са много страстни на празника.
 
Останалите вижте в teenproblem.net
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase