Снимка: Pexels

Хелоуин е на прага ни. Празникът ще бъде много забавен, вълнуващ, носещ мистерия, но и приятни изненади за някои зодии. В неделя те ще са във вихъра си, ще впечатляват всички с костюма си и просто ще си изкарат невероятно на партитата. Ето кои са щастливците, според "Elite Daily".

Телец
 
В настроение са за купон и много ще се забавляват на Хелоуин. Тази година наистина ще усещат духа на празника. Ще излязат навън, ще посетят интересни фестивали и събития, ще се видят с приятели. Стават по-фриволни и креативни, затова ще правят впечатление. Раздават се и ще са навити за всичко забавно и вълнуващо. Може да се развихрят в кухнята и да направят оригинални ястия за празника, както и да сложат страшна украса и да поканят гости. На партито ще са като звезди.

Скорпион
 
Хелоуин просто е техният празник - мистерията, нестандартното, зловещото са в кръвта им. Освен това, това е техният сезон и Скорпионите са в свои води през есента, имат много късмет. Винаги много се наслаждават на Хелоуин и се чувстват перфектно. Сега е времето да разказват страшни истории, да омаят другите с украсата и костюма си, да покажат колко магнетични и фатални могат да бъдат. Влиянието и чарът им са огромни на празника и го превръщат в страхотен ден за всички.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Коментари Напиши коментар

4

Ще бъде вълшебен

преди 1 месец

за онези, които имат достатъчно парички, за да отидат на кратка екскурзия няколко хиляди километра по на северозапад и видят на живо как се празнува там, където Хелоуин има вековни традиции и корени в местния фолклор.

3

Анонимен

преди 1 месец

Хелоуин ще е най-страшен в КОВИД отделение.

2

Анонимен

преди 1 месец

къв хелуин бе не ща сници,дасиго празнуват англосоксонците