Снимка: БГНЕС

Есента идва с дъх на печена тиква и канела, топъл чай и множество дъждовни дни. И за да не бъде минорно настроението ни, всеки от нас си намира начин, с който да се почувства по-добре. За някои подстригването или смяната на цвета на косата, е онова, което го кара да се усмихне в мрачния следобед.

Но какво е актуалното за новия сезон?

След повече от година и половина пандемия, прекарана в безброй ограничителни мерки, може да се каже, че по-небрежните прически, изискващи минимална поддръжка, са най-търсени. Кичурите се отрязват така, че дори сами да вземем ножицата, можем да се справим. А стилизирането им не е свързано с тежкия лак или пяна за коса, а може би само малко гел или леко издухване с четка и сешоар.

Ако търсите идея за подстрижка, то днес сте попаднали на правилното място. Ще се отправим към Великобритания, където жените предпочитат по-естествения вид. Разхождайки се из улиците на Лондон, ще срещнете дами, които са с по-рошава коса или пък дълъг бретон. Всичко това е продиктувано от живота ни в изолация и това, че все повече представители на нежния пол започнаха сами да се подстригват и грижат за косата си.

Предлагаме ви 5 прически, които да заимствате от лондончанките:

1. Дълъг бретон

Дори и да не искате да промените коренно прическата си, може да разнообразите с един по-дълъг бретон. Той е истински хит сред жените в чужбина, особено на Острова.

Ако сте оставили вашия бретон да израсте, може да го разделите с път по средата. Или пък ако косата ви е по-дълга, просто отрежете няколко кичура отпред, като дължината трябва да стига поне до скулите. След това може да оформяте по най-различен начин.

Вижте още идеи за прически през есенния сезон в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 1 месец

" Яла с мен у пещерата" - нов хит.

11

Анонимен

преди 1 месец

Абе и Кама Сутра изпробват...

10

До Патладжан

преди 1 месец

Дааа, това е проблем не само у нас , но и на много други места . *** и тикви много, но истински мъже -рядко. Затова и на жените им се налага да не разчитат че ще имат половинка до себе си , а да се оправят в живота сами