Снимка: Pexels

Има двойка зодии, които изобщо не се разбират. Те не могат да бъдат приятели, не се харесват и дори често стават врагове. Просто не си пасват и мислят много различно, дори може да се мразят. Ето кои са те, според "Your Tango". 

Овен и Телец
 
Овните са много активни, винаги в движение, искат да са заети и животът им да бъде интересен. Когато не вършат нищо, те се чувстват непродуктивни и мързеливи, животът им става безсмислен. Пасивният живот и излежаването на дивана им се струват скучни. Обичат да се забавляват и са спонтанни. Телците са уверени зодии, земни и сериозни. Но усещат, че Овните не ги харесват и това много ги дразни. Те се опитват да разберат защо Овните вечно са в движение и действат импулсивно, не обмислят нещата внимателно като тях. Създават хаос и не могат да забавят нещата, което дразни Телците. Овните пък не харесват това, че Телците им казват какво да правят.
 
Козирог и Риби
 
Козирозите са традиционалисти и много разумни зодии. Те си служат с логиката, не се оставят на емоциите и се съмняват във всичко, което не може да се обясни с науката. Коато срещнат Рибите, които си живеят в свой свят, много фантазират и са доста емоционални, те просто не могат да се справят с тях. Козирозите смятат, че няма смисъл да си губят времето с човек, който не разсъждава рационално и има такова богато въображение. Смятат ги за странни. Рибите са големи мечтатели, вярват в приказното, но са и доста интелигентни. Те се смятат за големи късметлии, защото виждат красотата в света и се радват, че не са толкова резервирани, колкото Козирозите. Когато са с тях, Рибите са задушават.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase