IStockphoto

Световната пандемия, нестабилната политическа ситуация у нас и очакванията за икономическа криза са все събития, в които няма нищо „дзен“. Тоест, внасят допълнително напрежение в и без това в забързания и стресиращ съвременен начин на живот. Тъй като всички ние се справяме със стреса по различни начини, измислихме 12 успокояващи мантри, съобразени с потребността на всеки зодиакален знак. Надяваме се с тях да ви помогнем да се справите с напрежението по-лесно!

Овен
 
Вашата мантра: Движението е лек!
 
Овенът е твърде активен, енергичен знак, а движението просто го кара да се чувства добре. В същото време той е доста избухлив и стресът много му личи. Така че, когато стресът удари по-силно представителите на зодия Овен, те трябва да насочат тази своя негативна енергия в дълга разходка, джогинг, да се запишат да тренират бойно изкуство, да ходят на уроци по народни или латино танци, или на някакъв друг вид кардио спорт.
 
Телец
 
Вашата мантра: Оставам си вкъщи!
 
Мотото на социалната дистанция във времена на пандемия, а именно „останете си вкъщи“, е перфектната мантра за стресирания Телец. Той копнее след тежкия ден да се прибере у дома, да хапне нещо вкусно, да си вземе гореща вана/душ и да седне на дивана да изгледа любимия си сериал, в компанията на обичаните хора. Така че, когато светът стане твърде хаотичен, придържайте се към този план!
 
Близнаци

Вашата мантра: Винаги има с кого да си побъбря!
 
Няма нищо, което да стресира повече хората от зодия Близнаци, от личностите, които нямат позиция. Ако сте от този знак и страдате от гражданско разочарование или не одобрявате липсата на мнение на свой колега/шеф или друг познат по горещ въпрос, то обадете се на приятелите си, на близките си роднини, на хората, с които комуникацията ви е най-приятна. Дългият и забавен телефонен разговор, с любим събеседник, ще ви подейства релаксиращо и разтоварващо.
 
Рак

Вашата мантра: Утре е нов ден!
 
Ракът се стресира от почти... всичко. Хората от този знак са също така дълбоко носталгични, което означава, че всяко повтарящо се от миналото негативно събитие, може да завихри в душата им торнадо от отрицателни емоции. Но Раци, не забравяйте, че бъдещето все още не е написано и каквото и да ви се случва днес, то утре ще дойде нов ден и слънцето пак ще изгрее на вашата улица!
 
Кои мантри отговарят на останалите в зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase